Informació sobre studies.cat
L'objectiu d'aquest lloc és compartir recursos amb els nostres alumnes. Alhora, altres professors poden fer-ne ús quan ho necessitin.

Sobre studies.cat

Aquest lloc web és una eina per a docents i estudiants de llengua anglesa on es poden trobar materials i recursos per a l'aprenentatge del seu vocabulari, gramàtica, literatura i cultures relacionades. Aquí podràs trobar activitats destinades a alumnes d'institut, així com diversos projectes que busquen explorar l'ús de l'anglès a l'aula. Tot el que trobaràs aquí està dirigit als meus alumnes dels centres d'educació secundària, per la qual cosa no s'ha de considerar com a material editorial sinó més aviat com un portal per accedir a eines que puguin ser d'interès per a classe i que potser poden ser aprofitades per altres docents.

Tots els continguts publicats a studies.cat són d'ús gratuït per a professors i estudiants i no es requereix registre previ per al seu ús. El lloc s'actualitzarà regularment amb nous materials i recursos que et poden ser útils per les teves classes.

És possible que per trobar els materials que busques hagis de canviar l'idioma de navegació del lloc web.
Hem actualitzat la nostra política de privadesa.