bAJUDA
CENTRE DE SUPORT

Escanejar codis QR

Els codis QR (o de resposta ràpida) poden ser escanejats mitjançant un dispositiu mòbil per carregar la pàgina de qualsevol treball publicat a studies.cat. Aquesta secció explica en pocs passos com carregar les pàgines fàcilment.

1. Escaneja el codi QR

Per poder escanejar un codi QR és necessari tenir instal·lada una aplicació que permeti llegir-los. Pots descarregar una app des de l'AppStore d'Apple per iPads, iPhones o iPods; des de la Play Store de Google per a dispositius Android; o des de la Windows Store per a dispositius Windows (tingues en compte que l'ús d'Internet i les descàrregues poden suposar càrrecs).

1. Escanegeu el codi QR

Un cop instal·lada l'aplicació obre-la i enfoca la càmera del teu smartphone de manera que pugui distingir el codi QR. L'aplicació hauria de llegir el codi immediatament.

2. Obre el lloc web amb el teu navegador

Quan hagis escanejar el codi, l'aplicació pot realitzar dues operacions: 1) adreçar-te directament al lloc web, o 2) preguntar-te si vols obrir la pàgina. En aquest últim cas accepta i continua.

2. Obriu el lloc web amb el vostre navegador

T'apareixerà el teu navegador configurat per defecte i et durà fins al lloc web, que s'adaptarà automàticament a la mida de la pantalla del dispositiu. En cas que no s'aconseguís trobar la pàgina, series redirigit a la pàgina principal de studies.cat.

3. Navegueu pel lloc

3. Navega pel lloc

Un cop visitada la pàgina desitjada pots navegar a través dels continguts prement els enllaços corresponents.

Hem actualitzat la nostra política de privadesa.