bAJUDA
CENTRE DE SUPORT

Ajuda general

Què és aquest lloc web?

Aquest lloc web és una eina per a docents d'educació secundària on poden trobar recursos i diferents materials per a les seves classes.

No cal registre previ i tots els continguts s'ofereixen de forma gratuïta.

Com s'accedeix als continguts?

Pots buscar els materials mitjançant les etiquetes amb què es troben categoritzats o navegant pel lloc a través de seccions com "llengua", "cultures" o "literatura". Si tens un document en paper, també pots escanejar el codi QR per accedir directament des del teu dispositiu.

Per què rebo un error en accedir a la web?

Pot ser degut a un error causat pel navegador web. studies.cat està dissenyat per suportar els últims navegadors web més habituals. El lloc és compatible amb les versions actuals de Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge i Internet Explorer superior al 9. Si us plau, actualitza el teu navegador a l'última versió.

Quines són les condicions d'ús del lloc web?

Pots llegir les condicions d'ús i la política de privadesa a la secció legal del lloc web.

Hem actualitzat la nostra política de privadesa.