bAJUDA
CENTRE DE SUPORT

Escanejar codis QR

Aquesta secció mostra algunes aplicacions disponibles per escanejar codis QR. Tingues en compte que pots descarregar qualsevol altra des de les botigues oficials de productes dels teus dispositius.

Apple

Aplicacions recomanades per a dispositius iPad, iPhone i iPod

La millor manera d'escanejar codis de resposta ràpida en els dispositius iOS d'Apple és mitjançant la pròpia aplicació ja integrada: Passbook.

Aquí tens altres aplicacions disponibles a l'AppStore.

Android

Aplicacions recomanades per a dispositius Android

A través de l'assistent de Google pots escanejar codis QR de manera automàtica.
També hi ha d'altres opcions: Windows Phone

Aplicacions recomanades per a dispositius Windows

La manera més fàcil d'escanejar un codi QR al Windows és des de l'aplicació preinstal·lada en tots els dispositius: Bing Vision*.

Aquí tens altres opcions per a poder llegir codis QR.

Amazon

Aplicacions recomanades per a dispositius Amazon

BlackBerry

Aplicacions recomanades per a dispositius BlackBerry

*Segons la versió de Windows que tinguis.
Hem actualitzat la nostra política de privadesa.