bAJUDA
CENTRE DE SUPORT

Navegació mòbil

Familiaritzeu-vos amb el menú principal

Aprèn a navegar pel lloc studies.cat amb un dispositiu mòbil.

El lloc studies.cat està dissenyat per funcionar en qualsevol tipus de pantalla, des d'ordinadors de sobretaula fins a telèfons mòbils, passant per tauletes. El lloc web està pensat per ajustar-se i ser extremadament senzill d'utilitzar. Mira aquests exemples d'ús:

Familiaritza't amb el menú principal

El menú secundari

Al menú principal trobareu tres botons:

• El logo d'English Studies redirigeix a la pàgina principal de l'idioma seleccionat.
  • El botó menú secundari ( ··· ) obrirà el menú secundari, des d'on pots accedir a les altres seccions de la web.
  • El botó canviar d'idioma et permetrà seleccionar un altre idioma disponible per al lloc web.

El menú secundari

Quan premis el botó menú secundari ( ··· ) apareixerà un menú que ocupa tota la pantalla de la pàgina web. Aquest menú et permet moure't per tot el lloc web de manera fàcil. Prem damunt un dels enllaços per dirigir-te a aquesta pàgina específica.

Les pàgines del lloc web

Per sortir del menú secundari torna a pressionar el botó menú secundari ( ··· ).

Les pàgines del lloc web

Quan naveguis pel lloc fent ús d'un dispositiu mòbil les pàgines s'adaptaran a la pantalla, de manera que el text i imatges en el navegador siguin idonis per a la seva lectura.

Aprengui a navegar pel lloc studies.cat amb un dispositiu mòbil.

Hem actualitzat la nostra política de privadesa.