bAJUDA
CENTRE DE SUPORT

Informació legal

Aquests termes ja no apliquen. Si us plau, visita la darrera actualització amb els termes i condicions vigents.
Informació legal sobre els continguts publicats al lloc web studies.cat

Benvingut

Aquest lloc es presenta com una eina per professors i estudiants on trobar informació relativa als estudis anglesos. Hi ha disponibles treballs per llegir en línia o descarregar, així com vídeos i altres recursos. Tots els continguts i serveis públics aquí exposats són per a ús gratuït, així que sou lliure d'utilitzar tot el que necessiteu d'acord amb els termes i condicions d'ús del lloc detallats més avall.

CONTINGUTS

Tots els continguts del lloc studies.cat (incloent, però no limitat a, textos, imatges, vídeos, documents i dissenys) tenen drets d'autor i són publicats i mantinguts per arungria (d'ara endavant "arungria", "studies.cat", "propietari"). Tot i això, podeu utilitzar alguns dels continguts amb permís escrit (si us plau, llegiu la nostra política de privacitat abans de contactar amb nosaltres).

Els diferents continguts que poden haver estat extrets de diferents fonts tenen els seus respectius drets d'autor.

LLICÈNCIA I CONDICIONS D'ÚS

Aquest lloc web es val dels següents Termes i Condicions d'Ús. Si utilitzeu studies.cat us comprometeu a seguir íntegrament cadascun d'ells. Si no voleu complir amb tots o algun d'ells no podreu fer ús del lloc. Si no esteu disposat a seguir aquestes limitacions o les infringiu, el propietari del lloc web es reserva el dret a emprendre accions legals contra vostè i bloquejar temporalment o completament el seu accés al lloc.

Vostè podeu veure, descarregar o imprimir tots els continguts públics del lloc per al seu ús personal sense finalitats comercials. No obstant això, us heu de sotmetre a les següents limitacions*:

ESTÀ TOTALMENT PROHIBIT

  • Distribuir els continguts del lloc web en altres pàgines (el que inclou serveis d'allotjament i xarxes socials), encara que podeu compartir enllaços al lloc.
  • Copiar el disseny o els continguts del lloc web.
  • Danyar el lloc web o els seus serveis o bloquejar el seu accés.
  • Atacar o fer servir el lloc web, per exemple, amb finalitats publicitàries.

Descàrrec de responsabilitat

Els materials continguts en aquest lloc web es proporcionen "tal qual". Això significa que el propietari del lloc no dóna garanties, expressa ni implícitament, i renuncia a totes les altres garanties, incloent sense limitacions, la violació de la propietat intel·lectual o una altra violació de drets. A més, studies.cat no garanteix ni realitza cap representació sobre la precisió, els resultats probables o la fiabilitat de l'ús dels materials d'aquest lloc web, d'altres materials relacionats o de qualsevol altre lloc web extern a aquest domini.

El propietari d'aquest lloc web no garanteix que el lloc web estigui lliure de virus o d'altres components nocius. El propietari no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa derivats de l'ús de qualsevol servei o de qualsevol contingut, material o altres serveis del lloc web.

Revisions i errors

Els materials que apareixen al lloc web poden incloure errors tècnics, tipogràfics o fotogràfics. El lloc no garanteix que els seus materials siguin precisos, complets o actualitzats. Es poden fer canvis als materials continguts al lloc web en qualsevol moment sense previ avís. El lloc, però, no es compromet a actualitzar aquests materials.

Interrupció dels serveis (manteniment)

El lloc pot realitzar manteniment als servidors quan ho consideri raonablement necessari. Reconeixeu que aquest manteniment pot requerir algun temps d'inactivitat del lloc web. El propietari intentarà proporcionar previ avís sobre el manteniment i quant durarà, excepte en el cas en què les circumstàncies alienes a la voluntat de studies.cat limitin la capacitat per fer-ho.

Productes utilitzats i els seus noms o patents

Les marques d'alguns productes utilitzats, com iPhone, iPod, iPad pertanyen a Apple, Inc; PDF i Acrobat són propietat d'Adobe Systems, Inc.; Android, YouTube i Google són propietat de Alphabet, Inc.

Separabilitat

Si un tribunal declarés que alguna porció d'aquests termes no és vàlida o legal, la part restant d'aquest contracte continuarà tenint efecte.

Acord complet

Aquestes condicions d'ús constitueixen l'acord complet entre vostè i el propietari de studies.cat en relació amb l'ús d'aquest lloc web i substitueixen tots els acords anteriors pel que fa a l'ús d'aquest lloc web. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment, però intentarem donar-vos un avís previ.

Hem actualitzat la nostra política de privadesa.